Neem contact op

Over Next Finance

Next Finance neemt vorderingen over van andere banken en financieringsmaatschappijen, zoals Santander Consumer Finance, Arenda, Dexia, Ikano Bank en Credit Europe Bank. Het kan gaan om schulden met betalingsachterstanden. In samenwerking met alle betrokkenen zorgen wij voor een optimale oplossing, waarbij de belangen van schuldeiser én schuldenaar zorgvuldig worden afgewogen.

Wat doet Next Finance?

Als Next Finance een vordering overneemt van een andere partij, dan wordt u hierover schriftelijk geïnformeerd door Next Finance. U ontvangt dan een brief waarin staat per wanneer Next Finance de vordering heeft overgenomen en aan wie u vanaf dat moment kunt betalen. Vorderingen zonder betalingsachterstanden worden door Next Finance zelf beheert, de incasso van vorderingen met betalingsachterstanden wordt door ons uitbesteed.

In de brief staan de contact gegevens vermeldt.

AFM, BKR & VFN

Wij vinden het belangrijk dat we op een verantwoorde wijze werken. Uiteraard doen we alles binnen de bestaande wet- en regelgeving. Daarom beschikken we over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten en zijn we aangesloten bij Bureau Kredietregistratie. Ook zijn we lid bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland.

Erkende incassanten

Next Finance werkt uitsluitend met erkende incassanten zoals gerechtsdeurwaarders en incassobureaus.  Deze bedrijven vallen onder de gedragsregels van hun eigen beroepsorganisaties. Gerechtsdeurwaarders zijn aangesloten bij de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) en de incassobedrijven bij de Nederlandse Vereniging van Gecertificeerde Incassobedrijven (NVI).