Disclaimer

De getoonde informatie op deze website wordt door Next Finance B.V. met zorg samengesteld. Toch kunnen er altijd onvolledigheden en onjuistheden voorkomen. In dat geval is Next Finance B.V. niet aansprakelijk.

 

Next Finance B.V. verstrekt via deze website informatie over producten en diensten die door Next Finance B.V. worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Next Finance B.V. is niet aansprakelijk voor problemen met betrekking tot het functioneren van deze website. Hoewel Next Finance B.V. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet worden verzonden. Verwijzingen naar sites die niet door Next Finance B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.

 

Next Finance B.V. is uiterst selectief in het verwijzen naar andere websites. Zij kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor het verkrijgen van informatie. Het is niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Next Finance B.V.